Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novi album američke pjevačice Madonne, koji će biti i posljednji za diskografsku kuću Warner, zvat će se "Tvrdi slatkiš" ("Hard Candy"), a izaći će 28. travnja u svijetu i 29. u Sjedinjenim Državama, priopćio je Warner.


Kako navodi Warner, na albumu će biti "urbana i hip hop" glazba, zahvaljujući suradnji s pjevačem Justinom Timberlakeom i producentima koji su se zadnjih godina istaknuli u tom glazbenom žanru, poput Timbalanda, Pharrella Williamsa i Nate "Danje" Hillsa.

Vezani članci Mislav Bago Novi Crobarometar: Topi se podrška radu predsjednika Zorana Milanovića, više nema većinu u potpori. SDP-u ugrožen monopol na ljevici Lourdes Leon Bikiniji su joj najdraži odjevni predmet, pisalo se o potezima kojima je zgrozila javnost, ali novim fotkama sve je iznenadila

Prvi singl pod nazivom "4 minutes", koji izvodi zajedno s Justinom Timberlakeom, izaći će koncem ožujka. Na novom albumu je dvanaest pjesama.

Bit će to posljednji album snimljen za Warner. Madonna je u listopadu najavila da prelazi u američku producentsku kuću Live Nation, s kojom je potpisala ugovor na deset godina koji se procjenjuje na 120 milijuna dolara, a obuhvaća sve njezine umjetničke aktivnosti.

Usto je sredinom veljače na Berlinaleu predstavila svoj prvi film kao redateljica, "Filth and Wisdom".