Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Keith Richards je priznao da je konzumirao cijelo mnoštvo ilegalnih supstanci u svoje vrijeme, no s najnovijim priznanjem nadmašio je sve do sada: u izjavi objavljenoj u utorak, 63-godišnji gitarist Rolling Stonesa je kazao kako je ušmrkavao pepeo pokojnog oca pomiješan s kokainom.


"Najčudnija stvar koju sam ikada pokušao šmrkati? Moj otac. Ja sam šmrkao svog oca", ustvrdio je Richards u izjavi za britanski muzički magazin NME, prenosi AP.

Vezani članci Kokain, ilustracija Europol: Nezapamćene količine kokaina i organizirani kriminal su na vrhuncu tijekom pandemije Zapljena splitske policije 01 Jedna od najvećih zapljena splitske policije u proteklih godinu dana: Oduzeto više od četiri kilograma heroina i skoro pola kile kokaina

"On je kremiran i ja nisam mogao odoliti da ga ne zamiješam s malo 'bijeloga'. Moj tata ne bi mario", rekao je. "Prošlo je prilično dobro, i još sam živ".

Richardsov otac Bert, umro je 2002. u 84. godini.

Richards, jedan od legendarnih divljih rokera, rekao je za magazin NME kako je njegovo preživljavanje rezultat sreće, i poručio mladim glazbenicima da ga ne pokušavaju oponašati.

"Bio sam 10 godina br. 1 na listi 'tko će vjerojatno umrijeti'.
Mislim, stvarno sam bio razočaran kada sam ispao s te liste", rekao je Richards.