Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ekskluzivno u Temi dana Dnevnika Nove TV gledatelji su mogli uživo pratiti pomirenje dvoje velikih glumaca. Bata Živojinović i Boris Dvornik kao gosti na video linku Dnevnika Nove TV pomirili su se i javno dogovorili prijateljski susret! Snimku razgovora možete pogledati u video prilogu.


Bata Živojinović javio se iz bolnice u Beogradu, a Boris Dvornik iz studija splitskog dopisništva te nakon dugo vremena razgovarali su pred očima javnosti.

Vezani članci Slika nije dostupna Pogledajte nove Elline vratolomije! Slika nije dostupna Nagnula se i pokazala previše?

U teškim trenucima, tijekom predstojeće operacije srca, Bata je poželio da uz njega bude, naravno, obitelj, ali i stari prijatelj Boris Dvornik. Zbog političkog razilaženja, nisu razgovarali od Domovinskog rata.

Legende jugoslavenskog filma Boris Dvornik i Bata Živojinović na filskom su platnu u ratnim filmovima pobili na stotine Njemaca.

Kada je počeo rat u Hrvatskoj najbolji prijatelji našli su se na suprotnim stranama i prijateljstvo se rasprsnulo poput balončića od sapunice. 

Početkom devedesetih obojica su govorili da više nikada neće razgovarati.

No kada je prije dvije godine Boris Dvornik snimao film u Crnoj Gori, redatelj Karlo Kalezić nazvao je Batu, a Borisu pružio telefon.

"Di si životinjo, prijatelju stari", kroz suze je tada prozborio Dvornik. Tako je nakon četrnest godina obnovljeno prijateljstvo koje traje još od početka 60-ih. Zajedno su snimili desetke prijatelja. Obojicu je filmski otkrio redatelj Veljko Bulajić.