Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U posljednjem tjednu Farme stari su se Farmeri vratili na selo. Prvotno oduševljenje brzo je splasnulo, jer su pridošlice započele linč na, prema njihovom mišljenju, najvećeg favorita Rafu.


Slađa ga je nazvala glumcem, a Nataša mu nikako ne može oprostiti izjavu da su 'novi farmeri među njima radili razdor'. Rafo je, naime, bio vidno uzrujan nakon što ga je Neno imenovao slugom, pa je izjavio da ih je svatko tko je ušao naknadno u kuću htio posvađati. 

Vezani članci Očevid u Savskoj gdje je dvoje ljudi ozlijeđeno nožem - 3 Muškarac koji je nožem napao dvojicu u Savskoj ranije već osuđivan – za pedofiliju! Dan nakon napada u gradu Hanauu Detalji masakra u Njemačkoj: Napadač iz Hanaua ekstremni je desničar, ubio je i vlastitu majku, među žrtvama i trudnica

"Bio sam tako sretan kada su svi ušli, odjednom šok!", požalio se Rafo Slađi. "Ja uopće nisam glumac. Kada su svi tračali Juru nakon one scene s Dvinom, ja sam jedini, protiv svih stao u obranu Jure!". Isto tako farmer rekao je kako mu se "srce para", što neki tako misle o njemu. Slađa je na kraju zaključila da je Rafo ipak u pravu. 

Nataša je bila malo "tvrđeg" srca. Ne može oprostiti Rafi što je optužio nove farmere. "Ali ti si to rekao, nije važno što nisi mislio. Ja da sada nekom kažem da je lupežica, pa poslije da nisam tako mislila, svejedno sam mu to rekla!", zaključila je Nataša. 

Rafu je sve to veoma uzrujalo. Josipa je jedina kasnije stala u njegovu obranu: "Ti si jedan jako dobar dečko koji ne želi ulaziti u konflikte i zato se ponekad čini da nemaš čvrste stavove!". 

Farmeri su očito jako zavidni što Rafo nema nikakvih zlih namjera. Rijetko je kada ulazio u konflikte, a njegove neke izjave su preokrenuli i tako ga optužili da baš i nije tako dobar. Međutim, Rafo je uvijek stao u obranu svih, a pogotovo Jure, kojeg su drugi nakon svađe s Dvinom, optužili da je 'lud kao Lupino'.

Tijekom obiteljskog sastanka Drele je obavijestio finaliste da će ovaj tjedan imati ulogu slugu, a gazdu će odabrati novi farmeri. Počasni zadnjim gazdom na Farmi proglašen je Svizac. 

"Prvi i posljednji!", zaključili su farmeri. Alen je bio jako sretan. "A cure, stari moj, mogao sam završiti s dvije u hotelu, ali mi je bilo malo bed. I Severina je rekla da sam joj super!", uzbuđeno je pričao. Farmerka Aleks je najavila pravi dernek: "Nema spavanja, samo zabava na farmi!", dok je Deen zaključio da je on civilizacijski čovjek. 

Isto tako, ovaj tjedan farmeri će morati izbrati najboljeg farmera i to u tri kategorije. Prva je kuhanje, druga briga o životinjama, a treća izrada predmeta za trampu.

Ulaskom povratnika, svi su se primili svojih "starih" poslova. Josipa je već planirala sutrašnji ručak, dok je Jura odlučio opet sve razmještati. Svizac se kao i obično počeo ludirati, dok su Borisa najviše zabrinjavale kokoši. 

"Odmah sam ih išao pogledati!", uzbuđeno je rekao Boris. Slađa se prvo okomila na Rafu, a potom se našla u ljubavnom klinču sa Svizcem. Nataša je kao i obično počela prigovarati, dok je Hana izrazila želju da bi najradije radila u kući. Josipa se osvrnula na smrad:"

Užasno smrdi u WC-u i u štali. Mrzim te ljetne mirise!". Deen je kao i obično počeo sve zafrkavati: "A Josipa, onda ga s parfemom polij, pa će mirisati!". Neno i ostali su pomogli u razmještanju kreveta. Spavaonica je, naime, postala "pretijesna". Miss Aleks je bila posebno tiha, a Rafu je najviše obradovala "njegova seka" Stefany. Davorin je na farmu "vratio" svoj karakterističan humor i ispunio Farmu smijehom. 

Više na www.farma.novatv.hr .