Spektakularni live show Nove TV, Showtime, doživio je sinoć svoje drugo izdanje. Vrhunac večeri bio je 'obiteljski' duet Danijela Popovića i Isabelle Kim Popović, njegove kćerke i bivše Showtime natjecateljice.


Danijelu i Isabelli Kim ovo je bio prvi zajednički nastup pred publikom. 

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Nastavlja se sapunica Popović protiv Popovića Slika nije dostupna 'Danijelova ljubavnica me godinama sustavno maltretira!'

Drugu live večer Showtimea otvorio je simpatični duet, obrada legendarnog hita Zdravka Čolića 'Pusti pusti modu', u izvedbi Maje Šuput i djevojaka iz grupe Feminem, a u pratnji glamuroznih plesačica koreografkinje Ivone Brnelić. 

Glazbeni sladokusci mogli su uživati u šarolikom glazbenom odabiru pjevača, od Kaiser Chiefsa i Amy Winehouse do Vanne i Severine. 

Prestalih dvanaestero kandidata bore se za ulazak među deset najboljih koji će u nastavku natjecanja pjevati pjesme koje su samo za njih stvarali renomirani hrvatski producenti.

U emisijama uživo, uz poznata estradna imena, na pozornici su gostovali i kandidati koji su u ranijem dijelu natjecanja ispali, ali su na gledatelje ostavili snažan dojam. 

Tako je i 17-ogodišnja Isabela Kim ideju producenata da uživo zapjeva s ocem oduševljeno prihvatila. 

Žiri, koji čine Ivana Husar, Jacquesa Houdek i Boris Banović i ovoga je puta bio vrlo darežljiv pa je kandidatima dijelio uglavnom četvorke i petice. 

Ipak presudili su pozivi gledatelja pa su Valter Ilić i Jelena Kapitanović morali napustiti Showtime.

Podsjetimo, njih dvoje tako su se pridružili Ivi Marinkoviću i Danielli Evi Sanković, koji su show napustili prošle subote.
  
Tako će slijedeću subotu pred publikom svoj talent još jednom pokazati Iva Ajduković, Mia Lešina, Franka Batelić, Dario Jerković, Mario Ponjavić, Anita Španec, Filip Dizdar, Kristina Petravić, Mario Sambrailo, Valentina Trupinović, Artemija Stanić, Miro Tomić.