Dnevna emisija urednice i voditeljice Hloverke Novak - Srzić od ponedjeljka do četvrtka u 18.15 sati obrađivat će aktualne teme dana. U video prilogu pogledajte snimku prve emisije Kontakta u kojoj se govorilo o tajnim službama.


Gosti su bili Pero Kovačević, Vesna Škare-Ožbolt, Gordan Malić, Nenada Vukman, Sandra Benčić, Helena Puljiz, i u studio u Splitu Ranko Ostojić.

Vezani članci Slika nije dostupna Srušio se alžirski zrakoplov sa 116 osoba: Olupina uočena na sjeveru zemlje Slika nije dostupna Umjesto ljubimaca šetaju glavicu kupusa: 'Bolje me razumije od roditelja'

Što gledatelji Nove TV mogu očekivati? 

- Pa u svakom slučaju najaktualnije teme dana. Za prvu temu smo odabrali aferu praćenja, odnosno obrađivanje triju saborskih zastupnica. Ono što će nas zanimati jest na koji način se vrši civilni nadzor nad tajnim službama i kako spriječiti rad, odnosno zloupotrebe tajnih službi u vrijeme predizborne kampanje. To će biti jedna vrlo osjetljiva tema.

Osim političkih, koje teme još možemo očekivati da će biti obrađivane? 

- Bit će doista sve najaktualnije, od ekonomije, društvenih tema, fenomena. Pripremamo temu da je UN nedavno radio istraživanje o siromaštvu u Hrvatskoj, o smjeni političara, o globalnom zatopljenju koje je vrlo aktualno i zapravo zabrinjavajuće ne samo za nas u Hrvatskoj već i za cijeli planet. Dakle, raznolike teme, ali ćemo se truditi da budemo što aktualniji i informativniji.

>> Kontakt