Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pameli Anderson je drago što je 2007. iza nje jer smatra da je to bila njezina 'najluđa' godina.


No, dva braka i dva razvoda u jednoj godini teško da mogu pokolebati Pamelu koja je navodno bacila oko na 26-godišnjeg akrobata. 

Vezani članci Slika nije dostupna Atraktivna 45-godišnjakinja i dalje ima tijelo iz snova! Slika nije dostupna Nekadašnja seks bomba prodaje kuću - za 44 milijuna kuna!

Brak Andersonove i Kida Rocka službeno je okončan 4 mjeseca prije nego se u rujnu udala za dugogodišnjeg poznanika i profesionalnog kockara Ricka Salomona (39). Novi razvod zatražila je ni 3 mjeseca kasnije na sudu u Los Angelesu, navodeći nepremostive razlike, a samo nekoliko dana kasnije na svom je blogu napisala kako ona i Rick "rješavaju stvari". 

40-godišnja Pam je potom, u Novu Godinu ušla na stari način. Dok je bila domaćica partyja u Caesar's Palace hotelu u Las Vegasu, 'uhvaćena' je sa 26-godišnjim akrobatom Jesusom Villom. 

'Kada je sat otkucao ponoć, svi su gledali koga će poljubiti. Poljubila je Jesusa, ali samo kratko", rekao je jedan sudionik novogodišnjeg partyja. 

Samo dan kasnije bivša zvijezda Baywatcha je na svom blogu objavila i svoje novogodišnje odluke. 

"Znam da će mi 2008. ostvariti najluđe snove. 2007. je bila vrlo zanimljiva... Što je definicija ludila? Ove ću godine raditi sve što želim, ali na svoj način. Imam toliko dobrih projekata - za okoliš, za životinje... Bit ću ponosna svaki dan i pobrinuti se da ne skrenem s puta. Ostani fokusirana", sama je sebi napisala je Pamela.