Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jamie Lee Curtis odlučila je svoj okrugli 50. rođendan proslaviti poziranjem u toplessu na naslovnoj stranici poznatog magazina.


Glumica kaže kako se na taj potez odlučila kako bi uvjerila starije žene da njihovo tijelo, ako o njemu vode brigu, još uvijek može biti prekrasno.

Vezani članci Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Ne bi se svaka žena usudila nositi ovakvo nešto: Naša 47-godišnja glumica u ukusno golišavoj kreaciji Elizabeta Brodić (Foto: John Pavlish) Odlučila pokazati dekolte: Glavna junakinja hit-serije u izdanju u kakvom je nismo navikli vidjeti

Njezina fotografija u toplessu krasiti će svibanjsko izdanje American Association of Retired Persons magazina.

Prije četiri godine poznata se glumica počela pojavljiva u medijima bez šminke, noseći ležernu odjeću i sportske grudnjake te nedopuštajući da se njezine fotografije 'popravljaju' u photoshopu. 

Jamie kaže kako je presretna što može svijetu pokazivati 'svoj debeljuškasti mali trbuščić'.

Gđa. Curtis, kćer poznate holivudske glumice Janet Leigh i Tonyja Curtisa, odbija bojati svoju kosu prošaranu sijedim vlasima.

Jamie je u braku s glumcem Christopherom Guestom, koji ima nešto plave krvi, pa je tako imenu dodala titulu Lady.

Svjetsku slavu stekla je glumeći prostitutku u komediji 'Trading Places', a njezinim fanovima u pamćenje se usjekla scena toplessa iz filma 'Perfect', gdje Jamie glumi zajedno s Johnom Travoltom.

Dobitnica je nagrade Goledn Globe za film 'True Lies' , no glumački svijet napustila je 2006. godine kako bi se u potpunosti posvetila pisanju dječjih priča.