Glumac Hugh Grant koji je već mjesecima samac, prije dva tjedna posjetio je Habana Club u Puerto Banusu u kojem je viđen u društvu prostitutki.


Mislili smo da je to posljednja stvar koju bi Hugh učinio nakon što su ga 1995. uhitili za 'amoralno ponašanje' s Divine Brown, prostitutkom iz Los Angelesa. 

Vezani članci Slika nije dostupna Zakleti neženja napokon postao otac Slika nije dostupna Hugh Grant čeka dijete s 19 godina mlađom kineskinjom

Hugh, 'loše sreće', čini se, nije imao pojma kakvo je komešanje izazvao među prostitutkama u tom španjolskom baru. 

Naručio je piće i zabavljao se gledajući striptizete. 

Brazilskoj prostitutki, 35-godišnjoj Alvini Sabano, koja je sjedila za susjednim stolom prišao je i ponudio platiti joj piće, a nakon toga se zabavljao s njezinim 'prijateljicama'. 

'Bio je malo pijan i šalio se da bi me volio upoznati. Sjedila sam na njegovom koljenu, a on se smijao i govorio da će moj dečko biti ljubomoran ako mu dopustim da me poljubi. Bila sam s njim jedan sat, ali nisam mogla prihvatiti piće iako me želio počastiti', ispričala je Alvina. 

Nakon što ništa nije postigao s Alvinom, Hugh, koji se razišao s Jemminom Khan ranije ove godine, iskušao je svoj šarm s Alvininom plavom prijateljicom. 

Ozbiljni gosti vidjeli su ga kako se igra s kosom djevojke, stavlja svoju ruku oko njezinog struka i šapće joj u uho.

Pridružila im se još jedna djevojka. Pričao je s njima nekoliko sati, a i zaplesali su. 

Čini se da nije shvatio čime se bave pa jedino što im je ponudio platiti, bilo je piće. 

Alvina je rekla da su sve djevojke s kojima je pričao bile prostitutke. 

'Rekle su da su bile polaskane što je Hugh Grant želio s njima provesti vrijeme. Ali nisu željele otkriti o čemu su pričali.'