Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Već su svima poznate stereotipne priče kako su zvijezde u danonoćnim pohodima na zabave koje su krcate ilegalnim substancama. Čini se da je i Mischa Barton dio toga svijeta.


Iako se Mischa nedavno vratila iz klinike za odvikavanje od ovisnosti iz Arizone, njezine stare navike nisu nestale. O tome svjedoče najnovije paparazzi fotografije na kojima se vidi kako glumica u svojem automobilu uživa u marihuani. 

Vezani članci Uhićen mladić, ilustracija Pala sedmorica dilera: Šibenska policija kod njih pronašla drogu, oružje, elektrošokere, uređaj za prisluškivanje... Marihuana, ilustracija (Foto: Pixsell,Vjeran Zganec Rogulja) Razbijen lanac dilera u BiH: Obavljeni pretresi stanova, pronađena plantaža marihuane i droga, uhićeno sedam osoba

Mischa je s prijateljicom krenula u nabavu droge, a kupnju je obavila u jednoj napuštenoj kući.  Čim su prijateljice završile s 'poslom' i ušle u auto, smotale su joint i popušile ga. 

'Izgledalo je kao da Mischa zaista uživa u pušenju trave. U miru je povukla par dimova, a zatim je joint predala prijateljici', kazao je očevidac.

.