Demi Moore i sa 45 godina izgleda fantastično. Svatko tko je vidio njezine najnovije fotografije snimljene za 'V magazin', na kojima glumica nosi samo bikini, složit će se s time.


Svoj savršen izgled Demi, inače majka troje djece, mora zahvaliti i plastičnim operacijama u koje je uložila mnogo novca.

Vezani članci Slika nije dostupna Uhvaćena s tajanstvenim muškarcem! Slika nije dostupna Evo što joj je bivši 'poklonio' za Božić!

No, glumica kaže kako fotografiranje u kupaćem kostimu nije bila njezina ideja. Da pokaže malo više nego što je bilo dogovoreno, nagovorio ju je karizmatični Mario Testino, inače omiljeni fotograf pokojne princeze Diane.

'Marijeva ideja bile su fotografije u kupaćem kostimu, a na kraju sam se jednostavno prepustila', kaže zvijezda Charlievih anđela. 
 
Moore se u razgovoru za 'V magazin' osvrnula i na slučaj Britney, te kaže kako je mlada pjevačica u nemilosrdnom svijetu zabave prošla najgore. 

Glumica, sada udana za 16 godina mlađeg Ashtona Kutchera, nedavno je priznala da 'rade' na vlastitom djetetu.  

Par se vjenčao 2005. i od tada žive zajedno s tri kćeri koje Demi ima iz prvog braka; Rumer, 19, Scout, 16 i Tallulah, 13.