Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Koliko god su prkosili u javnosti nekom skladnošću i mirnoćom, Demi Moore i Ashton Kutcher unutar četiri zida, čini se, imaju sasvim drugu priču.


Tako su susjedi slavnog para naveli kako su bili svjedoci velike svađa, a koliko je glasno Demi izvikivala mlađahnom Ashtonu da je gad, govori i činjenica da je do susjeda došla svaka riječ ‘ Demi je vikala iz petnih žila: ‘Idi kvragu, gade jedan’, navodi jedan od susjeda za National Enquirer. Nakon toga se čuo udarac vratima što je sveukupno rezultiralo njenim jecanjem.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Ljubavnica Ashtona Kutchera potpuno gola Slika nije dostupna Navodna ljubavnica priznala: Ashton Kutcher prevario Demi Moore!

Po svemu sudeći, Brittney Jones je svakako unijela nemir u dosad skladan dom Moore-Kutcher, obzirom da se nakon izjave o navodnoj prevari provukla kroz medije i lavina navoda o njihovim navodnim ‘grupnjacima’ i mnogim drugim seksualnim oblicima zabave kojima su skloni.

>> Demi Moore bira ljubavnice Ashtonu Kutcheru

Obzirom na iskazesusjeda, može se zaključiti da je kriza ipak uzdrmala slavan holivudski par, a unatoč skupocjenoj vili izdali su ih ‘tanki’ zidovi tako da im opet ostaje zadatak da brane ugled svoga braka - opet. Poznavajući njih, Twitter će vjerojatno otkriti na koji način.