Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Farmi je došlo vrijeme za osobnu higijenu, konačno, mnogi bi rekli. Stipe je odlučio nakon tog nama običnim ljudima svakodnevnog čina, pohvaliti se svima. Ali nisu baš svi sa oduševljenjem prihvatili njegovu šalu na račun ostalih stanara, koje je nazvao prljavcima.


Posebno se uvrijedio Fudo, poznatiji pod umjetničkim imenom Deen.

Vezani članci Željko Kerum najavio kandidaturu za gradonačelnika (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 6 Nitko neće Kerumovu svinjogojsku farmu, nudili je i na Njuškalu Slika nije dostupna Samo će jedan biti Gazda Farme, a što će biti ostali?

„E pa nisam prljavac, ja se u wc-u stalno sav izčistim i to!“, pohvalio se Deen svojim načinom održavanja higijene.

I dok se Deen barem potpire i „izčistava“ na wc-u, Rafi to ne pada ni na pamet. On se svojim nepranjem ostalim farmerima i pohvalio.

Farmeri su manjak civilizacije očito shvatili kao i odmak od održavanja osobne higijene.

Uz higijenu, predmet rasprave na farmi bile su i kokice. Tako je Gazda povjerio brigu o kokošinjcu svojim slugama. Ivana je u početku bila oduševljena time, ali oduševljenje je brzo splasnulo. Naime, izbila je prava pobuna u kokošinjcu u kojoj se neke kokice uspjele i izmigoljiti van kokošinjca. Glasnim lavežom pobunu je podržala i kujica Lisa.

Sve je to promatrao uzrujani Gazda koji je mislio da će kokice podržati njegove naredbe, pa im je rekao: 

„Pa di' ćeš tamo? U kokošinjac, brzo unutra!“, jedna ga odbjegla kokica i nije baš razumjela.
Kad je vidio da ga životinje ne slušaju, nije se da smesti i naredio slugama:

„Kukuruza i namamite ih unutra!“, vikao je Svizac na Borisa i Ivanu. U svom tom metežu i komešanju i ostale kokoši uspjele su pobjeći iz kokošinjca. 

Ivana nije znala što da radi, pa se provela rasprava da li su im uopće trebali graditi kokošinjac ili ih ostaviti u paketu u kojem su i došle.

Smrad i kokice polako su počele stvarati razdor između, manjkom civilizacije načetih farmera.

Više saznajte na www.farma.novatv.hr