U nešto više od godinu dana djelatnici Nove TV 'odnijeli' su HTV-u, zahvaljujući isključivo svojem znanju, ukupno 375 tisuća kuna.


Radnja ove zanimljive priče smještena je u kviz 'Milijunaš', a jedna od sudionica je i Andrea Kristić koja je, u glavnoj ulozi, nastupila sinoć.

Vezani članci Slavni KVIZ koji je izbezumio mnoge: Provjerite možete li prepoznati ovih 20 zvijezda prema slikama iz mladosti Zumirani predmeti KVIZ koji je mnogima bio pretežak: Provjerite možete li prepoznati predmete sa zumiranih slika

Pametna Andrea, djelatnica on air promocije Nove TV, olakšala je kviz za 125 tisuća kuna, upravo kao i njezini prethodnici - Juraj Sajfert i Stipe Sladoljev, obojica novinari Nove TV.

Naime, Stipe, koji je gledateljima Nove TV poznat kao sportski novinar, pogotovo kao komentator borbi Cro Copa, nastupio je prije gotovo godinu dana, a Juraj, novinar redakcije vanjske politike, prije mjesec dana. Tijekom svojih nastupa, kao i Andrea, zaradili su po 125 tisuća kuna.

'Nazvala sam samo jedanput i to s mobitela', priča Andrea, koja je odmah nakon toga bila pozvana u kviz. 

Prva dva jokera iskoristila je na pitanju za 16 tisuća kuna, a treći je ispucala na 64 tisuća. 

Odgovor na pitanje za 125 tisuća kuna je znala, ali se ipak nije htjela upustiti u borbu za 250 tisuća, kuna već je odustala te uzela do tada zarađen novac.

Kako saznajemo, Andrea je novac već uglavnom potrošila.

'Kupila sam automobil i otplatila stari kredit. Ostalo mi je još samo toliko novca da si priuštim neke sitnice', rekla je.