Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Clint Eastwood snimat će film u kojemu će i glumiti, što će biti njegova prva uloga nakon 'Djevojke od milijun dolara' iz 2004., piše specijalizirani hollywoodski časopis.


Film pod nazivom Gran Torino treba izaći u prosincu, a distribuirati će ga veliki studio Warner Bros. Scenarij se drži u tajnosti.

Vezani članci Frances McDormand - 4 Posebna žena koju u Hollywoodu jako cijene: Odbija se šminkati, a nije joj smetalo ni što joj je muž dao prsten od bivše Oscar nominacije Pjesme nominirane za Oscara izvest će se na krovu muzeja u Los Angelesu i na Islandu

Tako će kraj 2008. bit će u znaku Eastwooda budući da se njegov film The Changeling, s Angelinom Jolie i Johnom Malkovichem, treba početi prikazivati u sjevernoamerčkim kinodvoranama u studenome.

Eastwood (77) je za Djevojku od milijun dolara 2005. dobio dva Oscara, za najbolju režiju i za najbolji film, što mu je uspjelo i 1993.godine, s vesternom Nepomirljivi.

Glumac koji je u 'spaghetti westernima' Sergia Leonea glumio 'čovjeka bez imena' peti je zlatni kipić dobio 1995. godine za osobito kvalitetan doprinos produkciji filmske industrije.