Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bradova obitelj doletjela je iz svog doma u Missouriju kako bi posjetili svoju unuku Shiloh Nouvel, no iz posjeta su otišli ranije nego su planirali jer su bili vrlo nesretni ponašanjem nove snahe na zabavi.


Angelina Jolie navodno je uvrijedila majku Brad Pitta jer je pila alkohol pred djecom na Maddoxovoj rođendanskoj zabavi.

Vezani članci Umirovljenici, ilustracija Sina i snahe javno se odriču: "Ne preostaje nam drugo, nisu nas nazvali četiri godine". Oglasio se i prozvani sin Život s djecom Život s djecom može biti urnebesan, ponekad se ponašaju kako pravi gremlini

Pošto Angelina jedva poznaje Bradovu obitelj, šokirala je njegovu majku Jane, sa otvorenim barom na dječjoj zabavi.

Nijedno od Bradovih roditelja ne piju alkohol i ne odobravaju Angelinino 'cuganje' u prisutstvu njih, njihove unučadi, ali i mnoštva druge djece koji su bili na zabavi.

"Bradovi roditelji su bili jedini koji nisu pili i to im je bilo vrlo neugodno. Za njegovu majku Jane alkohol je vrlo nezdrav, a ona je mislila da Angelina vodi zdrav život. Atmosfera je bila vrlo napeta ovaj vikend, i oni su otišli sa još gorim utiscima o Angelini nego što su ih imali prije. Smatraju da je Angelina vrlo neobzirna te ne mari za tuđe osjećaje."

Bradova obitelj skratila je svoj boravak na samo dva dana, te su kući otišli čim je rođendanska zabava završila.