Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za one sretnike koje imaju 10 milijuna kuna viška pruža se prilika za nevjerojatno putovanje iz snova.


Kompanija za putovanja VeryFirstTo.com u svoju je ponudu uvrstila i jedno vrlo zanimljivo i nesvakidašnje putovanje. Ono traje dvije godine, uključuje 962 različite lokacije i košta 'samo' 10 milijuna kuna, piše Daily Mail.

Vezani članci Nives Celzijus i Ivana Knoll (Foto: Instagram) Nives i Ivana malo toga ostavile mašti: "Podsjetile ste me koliko volim Hrvatsku" Sestre Stallone (Foto: Instagram) Obitelj holivudske legende uživa u Dubrovniku, ni nevrijeme nije pokvarilo zabavu!

Odredišta su mahom pod zaštitom UNESCO-a, a 50.000 kuna od cjelokupne cijene ide upravo za očuvanje tih lokacija.

>> Nova pohvala za Hrvatsku: 'Osvojite putovanje života'

Sretnici koji si mogu priuštiti dvije godine godišnjeg odmora za cijenu od 10 milijuna kuna posjetit će, između ostalog, Taj Mahal, Veliki koraljni greben, Grand Canyon, kambodžanske hramove, grčke antičke ruševine, kineski Zabranjeni grad, Machu Picchu.

Na popisu i Hrvatska

A na planu putovanja našle su se i neke lokacije u Hrvatskoj pa će tako milijunaši koji se odvaže na ovo putovanje moći posjetiti i Dioklecijanovu palaču u Splitu, Eufrazijevu baziliku u Poreču, crkvu svetog Jakova u Šibeniku, zidine Dubrovnika, Plitvička jezera, povijesnu jezgru Trogira te Stari grad na Hvaru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook