Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najgledanija američka televizijska postaja za putovanja The Travel Channel predstavila je ljepote Hrvatske u emisiji naziva 'Osvojite putovanje života'.


U jednosatnoj emisiji gledatelje se upoznalo s najzanimljivijim i privlačnijim dijelovima Hrvatske i Italije te ih se poziva da preko njihove internetske stranice sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj odabirom programa putovanja iz snova stječu priliku za glavnu nagradu: putovanje u vrijednosti do sto tisuća američkih dolara.

Vezani članci Odmaranje u moru Još stignete na odmor diljem Hrvatske: Ministarstvo časti s 50 posto popusta na smještaj, prijevoz, ulaznice... Države koje su Hrvatsku stavile na crvenu listu Kraj sezone? Hrvatska je na crvenim listama sve više zemalja pa je u crvenom i hrvatski turizam

>> Britanski The Sun se raspisao o Puli: Glasna je, dražesna i posebna!

Premijera emisije koja je prikazana 27. siječnja 2013. godine predstavila je odredišta: Rovinj, Split, Hvar i Dubrovnik, a kroz niz reportaža u kojima se hvali njihove brojne hotele, plaže, neponovljiva iskustva, aktivnosti te etno i gastro ponudu.

Voditeljica emisije je poznata američka voditeljica putopisnih serijala Samantha Brown, a u emisijama će joj se pridružiti grupa popularnih TV voditelja poput Berta Kreischera, Adama Richmana i Anthonyja Melchiorria.

Premijeru emisije prati i serija članaka o Hrvatskoj, koji su rezultat suradnje Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u New Yorku i lokalnih turističkih zajednica s nizom iskusnih američkih putopisnih novinara.

Hrvatska turistička zajednica ukazala je na znamenitosti i turističku ponudu s kojom se Hrvatska može podičiti te im pružila podršku na putovanju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook