Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predao 14 tisuća potpisa

Nedjeljko Babić novi je kandidat za predsjednika RH – predao potpise DIP-u pa poručio: približit ću se narodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat za predsjednika Nedjeljko Babić tri dana prije posljednjega roka predao je potpise građana Državnom izbornom povjerenstvu te poručio kako želi imati pravu i poštenu borbu.

Nedjeljko Babić je Državnom izbornom povjerenstvu danas predao oko 14 tisuća potpisa za predsjedničku kandidaturu. Babić, koji je predsjednik Hrvatske stranke svih čakavaca, kajkavaca i štokavaca, rekao je da iako stranka nije poznata širokoj javnosti, očekuje da će se probiti na političko tržište i imati pravu i poštenu borbu.

Pročitajte i ovo Neredi u Senegalu Građani bijesni VIDEO Stabilna afrička demokracija u krizi zbog odgode izbora: U neredima poginuo student Slika nije dostupna Kao zastupnik izglasao jednu Miroslav Škoro na prikupljanju potpisa u Rijeci: Sve su dosadašnje Vlade krive za štrajk

„Ja osobno sam čovjek iz naroda za narod. Radimo na tome da se približimo narodu i da napokon narod ima svog predstavnika, a ne da svi govore kako su predstavnici naroda“ rekao je Babić.

Dodao je i kako svi drugi kandidati govore da baš oni predstavljaju narod, dok u stvarnosti „nemaju baš nikakve veze s narodom“.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene