Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Nažalost ljudi dolaze''

HZJZ upozorava: U Zagrebu danas cijepljenje samo na jednoj lokaciji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HZJZ je poslao upozorenje građanima da se danas, 7. studenoga ne cijepi na dvjema adresama. Provjerite lokaciju na kojoj možete primiti svoju dozu.

Iz Grada Zagreba su izvijestili da se danas Zagrepčani mogu cijepiti samo na punktu na Zagrebačkom Velesajmu do 12 sati.

''Danas, 7. studenoga, ne cijepimo na adresama Rockefellerova 4 i Cimermanova 64a u Zagrebu. Nažalost građani su već počeli dolaziti na spomenute adrese, iako danas ne cijepimo'', kazali su iz HZJZ-a.

Podsjećaju da se na adresi Rockefellerova 4 građani mogu bez prethodne najave cijepiti svake srijede od 16 do 20 sati i svake subote od 10 do 14 sati. ''Dostupna su sva cjepiva, a građani mogu primiti prvu, drugu ili treću dozu cjepiva'', ističu.

Drugi punkt građanima je na raspolaganju svakim radnim danom od 14 do 18 sati u Ulici Radoslava Cimermana 64a u Zagrebu (Kajzerica, zgrada kod semafora u neposrednoj blizini Hipodroma).

  Pročitajte i ovo Ivan Puljiz - 1 O HASANBEGOVIĆU, DELTA PLUS SOJU... Liječnik o antivakserima: "Skrbit ćemo za sve, ali nemaju pravo širiti virus i biti opasnost za druge"

Pročitajte i ovo Božo Petrov (Foto: Dnevnik.hr) BRANI MILETIĆA Božo Petrov pozitivan na koronavirus. Opleo po premijeru i Stožeru: "Kada idete silom i čizmom na druge ljude onda..."

Cjepivo Moderna biti će od 11. listopada dostupno utorkom, srijedom i četvrtkom. Sva ostala cjepiva (Comirnaty, Astrazeneca i J&J/Janssen) dostupna su svim danima u tjednu. Građani na istoj adresi mogu primiti i treću dozu cjepiva svaki radni dan od 14 do 18 sati.




 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene