Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema rješenja za plaće

Nastavljen prosvjed u Đuri Đakoviću, podržali ih i prosvjetari iz okolnih škola: "Nećemo razgovor, hoćemo rješenja"!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnici grupe Đuro Đaković iz Slavonskog Broda prosvjeduju drugi dan, a najavljuju da neće prestati dok se ne pronađu konačna rješenja.

Prosvjednici su u koloni izašli iz tvorničkog kruga te otišli pred sjedište gradske uprave, a zajedno s njima bili su i zaposleni u slavonsko-brodskim školama. Razlog prosvjeda je neisplata plaća za listopad.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Slika nije dostupna Novi, stari problem Radnici Đure Đakovića zbog neisplate plaća za listopad najavili novi štrajk

Ministar Darko Horvat je na Gospodarskom forumu Grada Preloga izjavio da u ponedjeljak odlazi u Slavonski Brod, gdje će iznijeti prijedloge za rješavanje problema.

Predsjednik štrajkaškog odbora Ivan Barić posprdno je komentirao izjavu ministra Horvata da dolazi u tvornicu te mu poručio da s njime neće više razgovarati.

„Dovoljno smo razgovarali, gospodine ministre, zaslužio si kaznu, uđi među radnike donesi rješenja ili nemoj dolaziti“ jasno mu je poručio uz navijanje štrajkaša.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene