Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi smjer stranke

HSLS za predsjednika izabrao Daria Hrebaka: "Ostajemo u koaliciji, ali ćemo staviti fokus na jačanje stranke"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska socijalno-liberalna stranka izabrala je novo vodstvo. Predsjednik HSLS-a postao je Dario Hrebak, aktualni gradonačelnik Bjelovara.

Hrebak je na mjestu predsjednika naslijedio Darinka Kosora. Hrebakovi potpredsjednici su Tonći Blažević, Sandro Jurman, Saša Poljanec-Borić i Tomislav Stipić.

Pročitajte i ovo Radimir Čačić i HSLS u klubu - 4 Liberalni klub Radimir Čačić i Dario Hrebak zajedno u saborskom klubu: "Naša je uloga da Vlada ima 76 ruku" Slika nije dostupna Biraju između Hrebaka i Katića HSLS u subotu bira nasljednika Darinka Kosora: Dobit će novog predsjednika i četiri potredsjednika stranke

"Sve ono što smo zadnje tri godine radili u Bjelovaru će postati nacionalna politika HSLS-a: manje poreza, manje birokracije, manje populizma, više slobode i odgovornosti za svakog pojedinca", rekao je Hrebak.

Također, Hrebak je potvrdio da će HSLS ostati koalicijski partner vladajućoj većini: "Međutim, osam do devet mjeseci uoči parlamentarnih izbora ćemo staviti fokus na jačanje vlastite stranke, na stvaranje novih politika i bit ćemo u potpunosti koncentrirani na novi HSLS."

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene