Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi doznajemo

Bivši ministar odustao od posla u SAD-u, ima ponudu iz Croduxa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši ministar obrane Ante Kotromanović, čini se, definitivno je odustao od posla u SAD-u.

Kako prvi doznaje Dnevnik Nove TV bivši ministar obrane Ante Kotromanović je od Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa zatražio službeno mišljenje smije li stupiti u radni odnos u trgovačkom društvu 'Crodux derivati dva' umirovljenog generala Ivana Čermaka.

Pročitajte i ovo Kako napisati motivacijsko pismo, ilustracija ovo morate znati Kako napisati motivacijsko pismo? Jednu stvar nikako ne smijete napraviti Slika nije dostupna Nova šefica Draga Antić Umirovljeni general Ivan Čermak odlazi s čela Croduxa

Ministarstvo obrane bilo je dužno dostaviti dokumente o tome jesu li u Kotromanovićevom mandatu bili u bilo kakvom poslovnom odnosu sa spomenutom tvrtkom. S obzirom da takvog odnosa nije bilo prema onom što su dostavili 20. siječnja 2016. utvrdili su kako nema zapreke da se Kotromanović zaposli u spomenutoj tvrtci.

Ako se zaposli u Croduxu, Kotromanović će imati neka ograničenja -  ne smije biti član uprave, ne smije biti u nadzornom odboru i drugim poslovima u upravljanju.

Ivan Čermak rekao nam je da je Kotromanović jedna od kombinacija, a da će odluku donijeti sam bivši ministar. A ako se zaposli, Čermak bi mu dao neko rukovodeće mjesto.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene