Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušaj pljačke u centru Zagreba

Razbojnici htjeli opljačkati trgovinu Rolexima, ali hrabra zaposlenica ih je otjerala vikom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica muškaraca bila su naoružana, a dovezli su se navodno mopedom talijanskih registracija.

Dvojica nepoznatih razbojnika pokušali su jutos u središtu Zagreba opljačkati urarnicu do koje su, kroz pješačku zonu, došli mopedom, no na kraju su zbog hrabre reakcije zaposlenice pobjegli 'praznih ruku'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Slika nije dostupna NEVIĐENA KRAĐA Filmska pljačka u Beogradu: Lažni policajci upali u stan, vezali brata i sestru te odnijeli 100.000 eura

U zagrebačkoj policiji potvrdili su da su dva naoružana muškarca čiji, identite još nisu utvrdili, vatrenim oružjem zaprijetili 53-godišnjoj zaposlenici. Prema prvim podacima nisu ništa otuđili, pobjegli su u nepoznato i za njima se traga, kažu u policiji u kojoj ističu da će više informacija o događaju znati nakon očevida koji je u tijeku.

Uhićeni razbojnici: Pljačkali trgovine i pucali na policajce

Pokušaj razbojstva dogodio se oko 9,30 sati u urarnici u Gajevoj ulici. Pred trgovinom je u vrijeme očevida stajao prevrnut motocikl talijanskih registracija, no u policiji nisu željeli službeno potvrditi da je riječ o vozilu koje su koristili bjegunci.

Neslužbeno se doznaje da je jedan od razbojnika pokušao pobjeći tim motociklom u čemu su ga spriječili prolaznici, s obzirom da se zbog poziva upomoć hrabre zaposlenice i prije njihova bijega pred urarskom prodavaonicom stvorila velika gužva. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene