Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne propustite

Filmovi i serije Sony Pictures Televisiona ekskluzivno na OYO!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
CME grupacija potpisala je 15. ožujka 2013. ugovor s produkcijskom kućom Sony Pictures Television za distribuciju filmova i serija na CME SVOD (subscription video on demand) platformama u 6 zemalja (Češka, Rumunjska, Bugarska, Slovačka, Slovenija, Hrvatska).

U Hrvatskoj će tako po prvi puta sadržaj major studija gledateljima biti dostupan na SVOD platformi.
Video sadržaj produkcijske kuće Sony Pictures Television prikazivat će se na OYO, SVOD platformi Nove TV.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zabava na Jarunu Počeo je osmi INmusic festival! Slika nije dostupna Vruća morska zabava Aquarius otvorio sezonu na Zrću!

Gledatelji će u sklopu mjesečne pretplate na OYO moći uživati u novim serijama, od kojih će se neke po prvi puta prikazati u Hrvatskoj, ali i u brojnim blockbuster filmovima. OYO je jedinstveni video portal koji nudi brz, jednostavan i legalan pristup video sadržajima putem Interneta. Omogućuje gledanje brojnih filmova i serija, ali i pristup emisijama Nove TV i Doma TV te sportskom programu. Svi sadržaji na OYO dostupni su izravno putem računala/Internet preglednika, mobilnih aplikacija ili putem Smart TV uređaja.

>> Hrvatska glumica osvaja Tursku

'Ponosni smo što smo uspješno dogovorili suradnju sa Sony Pictures Television, jednom od najvećih holivudskih produkcijskih kuća, koja u svom portfelju nudi filmske i serijske megahitove. Želja nam je ovom suradnjom svim postojećim i novim OYO korisnicima ponuditi neograničeno uživanje u prvoklasnim sadržajima te omogućiti daljnji razvoj SVOD usluge u Hrvatskoj', izjavila je Mateja Krpić, direktorica OYO.

Sony Pictures Television televizijski je ogranak holivudskog studija Sony Pictures Entertainment i jedan od vodećih pružatelja sadržaja u televizijskoj industriji. Proizvodi i distribuira program različitih žanrova diljem svijeta, uključujući komedije, drame, reality serije te TV i kino filmove.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene