Evo što radi 33-godišnja Kristina

Hrvatska glumica osvaja Tursku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska glumica Kristina Krepela polako, ali uspješno gradi inozemnu karijeru.

Dok Hrvati i Hrvatice opčinjeno prate turske serije na hrvatskim televizijama, jedna naša glumica Kristina Krepela je svojom pojavom i talentom očarala Tusku.

33-godišnja Kristina Krepela ima važnu ulogu u turskom filmu 'Mahmut i Meryem' - zaokupiti misli princa nasljednika kojeg glumi Aras Bulut Iynemli (kojega gledamo u ulozi Metea u seriji 'Kako vrijeme prolazi' na Novoj TV) i udaljiti ga od kćeri siromašnog kršćanskog svećenika kojom se naumio oženiti. U tome joj pomaže čarobnica koju tumači Tomris Incer.

Pogledaj i ovo Marin Miletić Ponosni otac Marin Miletić pohvalio se svojom starijom kćeri, koju je dobio s pokojnom suprugom, a potez njegove djevojke razotkrio je i u kakvom su one odnosu!

>> Pogledajte kako su se Kristina i Giuliano snašli u hit seriji!

Kristina je za magazin Gloria ispričala kako je njezina turska avantura počela lani kad je s menadžericom za međunarodno tržište iz Sarajeva kontaktirao casting menadžer za film 'Crossroad'. Riječ je o filmu za kojeg je trebala glumica koja je poznavala engleski i francuski jezik, a kojoj nije stran ni bosanski izgovor.

Glumila je u tom filmu i odmah dobila preporuke za 'Mahmut i Meryem'. U srpnju prošle godine je otputovala u Azerbajdžan na upoznavanje s ekipom filma.

'Zahvaljujući ovim filmovima upoznala sam nevjerojatne ljepote ove zemlje. Bila sam u najgorem getu na istoku Turske i u najelitnijim dijelovima Istanbula. I svugdje sam se osjećala dobrodošlo i sigurno', izjavila je Kristina za Gloriju.
Priznaje kako joj je najteži dio posla bio svladati turski jezik i govoriti gotovo bez akcenta.

'Turski je divan i poetičan, ali njegova sintaksa potpuno je drugačija od one hrvatskog, engleskog ili francuskog jezika kojima se služim. Imala sam dojam da su riječi u rečenicama izokrenutog redoslijeda', ispričala je hrvatska glumica koja je jezik učila kroz dječje pjesmice i zagonetke.

Podsjećamo, Kristina je 2004. godine u Istri snimala film 'Žena mušketir' s Gerardom Depardieuom, Michaelom Yorkom i Nastassjom Kinski, a 2007. godine je u New Yorku prošetala crvenim tepihom ruku pod ruku s Richardom Gereom, partnerom u filmu 'Lov u Bosni'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene