Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ma je li moguće?

Zuckerberg na rave partyju tulumario do iznemoglosti?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na fotografiji se jasno vidi mladić koji izgleda baš kao direktor Facebooka, a nalazi se među ekipom na jednom ludom rave partyju u Los Angelesu. Ipak, mnogima je teško povjerovati da je riječ o Zuckerbergu.

Internetom je počela kružiti fotografija za koju je mnogima teško povjerovati da nije fotomontaža, ali opet, nikad se ne zna... Na fotki s jednog rave partyja u Los Angelesu  među ekipom već pomalo iznemoglom od cjelonoćnih plesnih pokreta vidi se i jedan mladić u oznojenoj majici i trapericama koji izgledom neodoljivo podsjeća na ultimativnog 'geeka' i direktora društvene mreže svih društvenih mreža Marka Zuckerberga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na hrvatskoj obali Organizirao ilegalni tulum u šumi, naplatio ulaznice, bilo je i droge, a onda je upala policija Taylor Swift Ima iskustva Kakve veze imaju europski izbori i najpopularnija zvijezda današnjice? "Nadam da će netko iz njezina tima pratiti ovu konferenciju"

>> Zuckerberg ulazi u politiku: Skuplja novac za republikance

Gawker javlja da on sam zasad nije potvrdio autentičnost fotografije, no DJ-ica Dory, koja je te lude noći birala glazbu, na svojem je službenom Facebook profilu objavila kako je fotka zabilježena prije tri godine, a u jednom od komentara napisala je i da je uistinu riječ o Zuckerbergu. 'Da, to je stvarno on. Na partyju su muziku puštala i dvojica Facebookovih inženjera', kaže Dory.

Zuckerberg je, inače, poznat kao vatreni obožavatelj Green Daya i country zvjezdice Taylor Swift, no očito mu ni elektronska glazba i luda noćna partijanja do iznemoglosti nisu mrski.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene