Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Širi se

Zuckerberg ulazi u politiku: Skuplja novac za republikance

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Guverner Chris Christy prvi je američki političar kojemu šef Facebooka nastoji osigurati financijsko zaleđe.

Vlasnik društvene mreže Facebook Mark Zuckerberg zakoračit će u političke vode i sljedećeg mjeseca organizirati donatorsku večeru za republikanskog guvernera Chrisa Christija. Potencijalni kandidat za predsjedničke izbore 2016. godine time je dobio vrlo moćnog saveznika, javlja Telegraph.

Pročitajte i ovo Sanja Vištica, reporterka Dnevnika Nove TV i mladi MLADI O POLITIČARIMA Milanović im je šašav, Benčić elokventna, Penava zatvoren, Grbin pretih, Plenković samopouzdan, ali izaziva i susramlje Izbori u Americi Izborna utrka Sraz u Americi: U SAD-u se ovo nije dogodilo gotovo 70 godina

>> Zuckerberg ga nikad nije predstavio, ali Facebookov telefon već postoji!

Zuckerberg će večeru prirediti u svom kalifornijskom domu 13. veljače sa suprugom Priscillom Chan, a ulaznica će po osobi koštati vrtoglavih 3800 dolara. Iz Facebooka su potvrdili da se Zuckerberg s Chrisom upoznao prije dvije godine kada je dao 100 milijuna dolara za izgradnju škola u New Jerseyju.

Ova je vijest iznenadila mnoge jer je vlasnik Facebooka do sada uspješno izbjegavao povezivanje s nekom od dvaju vodećih američkih političkih opcija i to čak nakon što se u Silikonskoj dolini dvaput susreo s Barackom Obamom. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene