Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen na mostu

Voli voziti svoj monocikl 'kao od majke rođen', policija ne dijeli njegov entuzijazam

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nitko ne zna zašto, no 45-godišnji muškarac iz Teksasa, odlučio je svoj monocikl provozati gradom kao 'od majke rođen'.

Incident se dogodio u teksaškom gradiću Kemah, koji se nalazi oko 35 kilometara udaljen od Houstona. Muškarac je identificiran kao Joseph Glynn Farley, a policija kod njega nije pronašla nikakvu drogu ili alkohol prilikom testiranja, prenosi Huffington Post.

Pročitajte i ovo Granični prijelaz Eagle Pass - 2 kriza u Americi Slijedi li kaos na granici? Konvoj kamiona sve bliže, organizatori najavljuju dolazak tisuće vozila Migranti u SAD-u; ilustracija - 5 Migrantska kriza u SAD-u "Dolazi gotovo milijun ljudi!": Totalni kaos na granici, približava se konvoj kamiona, broje se prve žrtve

Policija ej Farleyja uhitila na jednom mostu i podnijela prijavu protiv njega zbog ometanja drugih vozača i ugrožavanja prometa. Farley je navodno stalno padao s monocikla te na taj način ometao druge sudionike u prometu.

Jedino što je Farley rekao policajcima, jest da voli potpuno obnažen voziti monocikl. Odjeću su mu pronašli u podnožju mosta. Istražni sudac odredio je jamčevinu od 1.500 dolara za Farleyja, koji je kažnjen još i za nedolično ponašanje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene