Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izazivanje sudbine

VIDEO 'Superman' u francuskim Alpama: Letio metar iznad tla!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tim takozvanih "base" skakača u "wingsuit" odijelima, napravio je vrlo opasan prelet kroz jednu plitku guduru u francuskom Chamonixu.

Brian Drake je ekstremni sportaš i ovisnik o adrenalinu, koji je u takozvanom "wingsuit" odijelu proletio kroz "Couloir l'Ensa" u francuskom Chamonixu. Radi se o plitkoj guduri koja se pruža duž planinske padine. Drakeu je to pošlo za rukom, a letio je svega metar iznad tla.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zapad Afrike Prekinuli veze s Francuskom, primili ruske instruktore: ''Ovdje smo kako bismo uvježbavali vojsku'' Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea tužan kraj potrage Pronašla je lubanju nestalog dječaka Emilea, ovo je njezino jezivo svjedočanstvo

Osim Drakea, čiji let možete vidjeti u priloženom videu, istom gudurom su proletjeli i njegovi kolege Ellen Brennan i Ludovic Woerth, prenosi Daily Mail.

VIDEO Trenutak u kojem je SVE pošlo po krivu

Ista dionica inače je veliki izazov i za sve ekstremne skijaše.

Ove godine poginula su tri base skakača, uključujući i Marka Suttona, koji je stekao posebnu pozornost medija tijekom ceremonije otvaranja ljetnih Olimpijskih igara u Londonu, gdje je padobranom skočio na travljak stadiona obučen kao James Bond.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene