Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'NAJTUŽNIJA FOTOGRAFIJA NA TWITTERU'

Pripremio večeru za sve unuke, došla je samo jedna...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djed se čitav dan trudio u kuhinji kako bi razveselio svoje unuke, ali zamalo je ostao za praznim stolom.

Kelsey Harmon, studentica iz Oklahome, objavila je u srijedu navečer na svom profilu na Twitteru fotografiju koja je mnoge rastužila i natjerala da se zamisle nad sljedećim pitanjem: Imamo li doista najmanje vremena za one koji nas najviše i bezuvjetno vole?

Pročitajte i ovo Provjereno: Hajrudin Veletovac Ljubavna priča Već 13 godina brine za suprugu, a njihova priča vraća nadu u ljubav: "To nije žrtva. Žrtva je nešto drugo" Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca

Naime, Harmon se jedina od šestero unučadi odazvala večeri koju je organizirao njezin djed, te je zabilježila njegov izraz lica u trenutku kada je shvatio da se njegove ostale ljubavi ipak neće pojaviti.

Djed je te večeri ispekao dvanaest hamburgera, ali je ujedno proveo i puste sate u kuhinji dok nije dovršio svoj čuveni sladoled kojeg se unuci nisu mogli zasititi u vrijeme dok su još bili mališani.

Napuštena kćer tražila majku 15 godina, šokirala se kad je otkrila gdje se nalazi

"Vrijeme je učinilo svoje. Nije nam se više lako okupiti kao što smo to nekoć mogli. Papaw (tako ga zove) se nadao da ćemo to uspjeti sada dok traju proljetni praznici i bio je zbog toga silno uzbuđen ", ispričala je novinarima Buzzfeeda Harmon i dodala: 

"Nije htio početi večeru, čekao je i čekao, ali je nakon pola sata odustao i uzeo s pladnja jedan hamburger. Prolazili su sati, a kako se nitko nije pojavljivao, tako mu je razočaranje na licu postajalo sve vidljivije. Ostala sam uz njega i na kraju smo se nas dvoje ipak uspjeli dobro zabaviti".

Objava na Twitteru ipak je donijela i nešto dobro jer je Papaw u međuvremenu dobio tisuće pozdrava iz cijelog svijeta od unučića za koje nije ni znao da ih ima, a osmijeh je razvukao već sutradan jer mu je na vrata pokucao pravi unuk Brock, kojeg su u srijedu priječile obaveze. 

Pjesma 'Cats In the Cradle' govori upravo o toj temi. Napisao ju je 1974. Harry Chapin, a 18 godina kasnije su je obradili članovi rock grupe Ugly Kid Joe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene