Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vintage šminka

Ovako su se šminkale naše bake!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Znamo da su '40. godine prošloga stoljeća iznjedrile mnoge ikone mode i ljepote. A kako su se one uljepšavale?

U četrdesetim godinama prošloga stoljeća nije bilo toliko raznovrsnih tretmana ljepote ili pribora za uljepšavanje kao danas, pa ipak su te godine donijele neke od najvećih ikona ljepote, kojima se i danas divimo, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Justin Trudeau (Foto: AFP) Justin Trudeau Kanadski premijer ispričao se zbog korištenja tamne šminke: "Obukao sam Aladinov kostim i stavio šminku. Nisam to smio učiniti" Slika nije dostupna Francuzi bijesni "Bilo je hitno": Macron je u tri mjeseca potrošio 26 tisuća eura na šminku

Gracioznost i profinjenost bili su modni imperativ. Međutim, na YouTubeu su objavljeni originalni 'vintage' filmići, koji su služili kao vodiči za uljepšavanje.

>> Hit na internetu: Kako se šminkati u pijanom stanju

U filmiću koji vam donosimo, 'predavačica' ženama objašnjava kako se pravilno našminkati, nanijeti rumenilo i ruž. 'Izbjegavajte prenapudran izgled', kaže im u jednom trenutku.

'Kad završite, dobro se promotrite u ogledalu i zapamtite, mnogo će vas ljudi gledati iz profila, pa se pobrinite da vaš make-up bude jednak sa svih strana', zaključuje predavačica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene