Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestala pod pritiskom

Gigantskom dojkom je zgnječila lubenicu kao da je slon na mrava stao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Susan Sykes mogli smo zapaziti u filmu "Diktator" Sache Barona Cohena, a vrijedi zabilježiti i da je upisana u Guinnessovu knjigu rekorda.

Susan Sykes, 53-godišnja američka starleta poznatija pod nadimkom Busty Heart, potvrdila je još jedanput u zadnjoj epizodi serije Botched da se s njezinim grudima nije za šaliti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Biste li se prijavili? Oglas za posao: Traži se djevica velikih grudi za branje čaja Slika nije dostupna Lokalni izbori u Španjolskoj VIDEO: Zabranili joj korištenje 'Dva velika argumenta' u izbornoj kampanji

Heart je ispred dvaju kirurga, Terryja Dubrowa i Paula Nassifa, bez puno muke smrskala lubenicu, pa tijekom epizode podsjetila da je na svojim golemim grudima u životu lijepo zaradila.

Sykes danas zahvaljujući njima posjeduje vlastiti otok s kućom uz obalu savezne države Maine i vikendicu u planinama, a vratila se i striptizu, doduše ne kao plesačica kao nekoć u mladosti, već kao vlasnica jednog kluba.

Dama podrijetlom iz Bostona široj javnosti se prvi puta predstavila u listopadu 2008. godine u showu 'Amerika ima talent', te je od tada gostovala u čitavom nizu televizijskih emisija.

Mogli smo je također zapaziti i u filmu "Diktator" Sache Barona Cohena, a vrijedi zabilježiti i da je upisana u Guinnessovu knjigu rekorda budući da je svojedobno slomila 34 limenke u manje od minute. 

U svakoj se od njezinih dojki nalaze silikonski implantanti veličine 2000 kubičnih centimetara, a njima je ujedno u stanju lomiti i cigle, bejzbolske palice... 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene