Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ismijavanje bez ukusa

FOTO Nećete vjerovati čemu je namjenjena ova igračka u obliku Putina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobar dio svijeta mrzi ruskog predsjednika Vladimira Putina i njegovu anti gay politiku te vojnu intervenciju u Ukrajini. No ima onih, koji to pokazuju na doista bizaran način.

Grafički dizajner i samoprozvani politički kipar, Fernando Sosa, pronašao je način kako, da prostite, poslati ruskog predsjednika Vladimira Putina tamo gdje mu je mjesto. Njegov uradak je mini bista Putina u obliku seks igračke popularnog naziva "but plug" (koja služi za pružanje analnog zadovoljstva).

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Sigurnosni forum Dodik ponovo u Rusiji: Pogledajte s kim se prvo susreo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!"

Sosina igračka s vulgarnim implikacijama zapravo direktno ismijava Putinovu anti gay politiku, a on sam kaže kako mu je to druga po redu politička figurica koju je napravio.

Putin nominiran za Nobelovu nagradu za mir!

"Htio sam ismijati gospodina Putina pa sam htio napraviti lutkicu poput voodoo lutkice, tako da obični ljudi mogu raditi s njom štop god požele u privatnosti svog doma. Kako bolje ismijati gospodina Putina i njegov imidž hrvača s medvjedima golih prsa? Napraviti ga u obliku čepa za guzu", pojasnio je Sosa, a prenosi Independent.

Taj komad zadovoljstva košta otprilike 140 kuna, ako ga se naručuje putem interneta, bez poštarine.

Ima i još jedna "kvaka", jer kako je igračkica napravljena od pješčara, nije funkcionalna za sugerirano korištenje. No Sosa traži načina kako doći do pravih materijala za izradu u potpunosti funkcionalnog Putin butt pluga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene