Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno i precijenjeno

Biste li se prepustili u ruke frizera koji šiša zatvorenih očiju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kaže se da svaka usluga i roba imaju svoju klijentelu, pa tako i ovo šišanje na slijepo. Začudili biste se koliko ljudi plaća 610 dolara da ih ošiša osoba zatvorenih očiju.

Tian Hao kineski je frizer koji je dospio u mnoge svjetske medije zbog svoje jedinstvene metode šišanja. On tvrdi da zatvorenih očiju, dok meditira, osjeća auru mušterije zbog čega ju uspijeva savršeno ošišati bez da ju ozlijedi.

Pročitajte i ovo Papa Franjo u Irskoj (Foto: AFP) ''iako je to karakteristično...'' Poruka pape Franje: Poručio frizerima i brijačima da ne tračaju s klijentima na poslu Slika nije dostupna ČEKA SE POTEZ VLADE Propast obrtništva: "Nitko ne bi htio radit i proizvodit, svi bi htjeli trgovat"

>> VIDEO: Ošiša vas, pa vam od kose napravi cipele ili broš

Kako bi dokazao svoju vještinu nedavno je izveo demonstraciju na dva modela u isto vrijeme. U svakoj je ruci imao par škara i izveo pravo čudo. Da stvar bude još neobičnija njegove mušterija za ovakvo šišanje plaćaju pravo malo bogatstvo. Cijena Tianovih usluga je 610 dolara za muškarce i 570 dolara za žene.

Biste li i vi platili za ovakvo ekstravagantno šišanje ili smatrate da ovaj frizer bezočno pljačka svoje mušterije kao što to smatraju ostali kineski frizeri?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene