Obavijesti Video Pretražite Navigacija
branio se šutnjom

Drama na letu: Rus se zaključao u toalet, pa je avion morao prisilno sletjeti, policija pretražila prtljagu

Putnički zrakoplov (foto: Arhiva/AFP)
Putnički zrakoplov (foto: Arhiva/AFP)
Zrakoplov sa 134 putnika i člana posade na liniji Zurich-Larnaca bio je prisiljen neplanirano sletjeti u zračnu luku u Austriji nakon što se jedan putnik zaključao u WC i odbio odande izaći.

Rus (51) je nedugo nakon uzlijetanja ušao u toalet te je odbio iz njega izaći, pa je pilot iz sigurnosnih razloga odlučio zrakoplov prizemljiti u zračnoj luci Graz, priopćila je granična policija, dodavši da je putnik surađivao te je napustio zahod nakon neplaniranog slijetanja.

Na zahtjev kapetana zrakoplova putnika su ispratili iz zrakoplova, a zatim su ga provjerili u policijskoj postaji.

Dužnosnici su još uvijek u nedoumici što je natjeralo muškarca da ostane toliko dugo u zahodu jer tijekom provjere u njegovoj prtljazi nisu pronašli nikakve opasne predmete niti su otkrili štetu ili oštećenja u toaletu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izostavljeni dijelovi Tko je podupirao napad na WTC? Nakon Bidenove zapovijedi, FBI objavio prvi dokument povezan s istragom

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IZBJEGNUTA KATASTROFA Na korak do teške tragedije u Zračnoj luci Split: Oštećen avion, istraga u tijeku

Na pitanje policije o tome zašto se zabarikadirao u avionskom toaletu, putnik se branio šutnjom.

Agencija DPA piše da je navodno nastavio putovanje vlakom, a Airbus A320 je prema krajnjem odredištu ponovno poletio nakon 45 minuta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene