Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kamo otječe voda?

Znatiželjna djevojčica (5) izazvala dramu: Morali su reagirati i vatrogasci, spašavali su je tri sata

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon što su djevojčici zapeli prsti u poklopcu odvoda na kadi, u pomoć su priskočili vatrogasci i hitna pomoć. Nisu je uspjeli osloboditi, pa je petogodišnjakinja završila u bolnici.

Kamo odlazi voda koja otječe iz kade? U ponedjeljak je odgovor na to pitanje pokušala saznati znatiželjna petogodišnja djevojčica iz Wiesbadena. Svoje je prstiće gurnula u odvod, a dva su joj zapela. Majčini pokušaji da kćer oslobodi nisu bili uspješni, pa je pozvala pomoć.

Pročitajte i ovo Stigli BBB - 2 Ukupno pušten 91 BBB Iz grčkih zatvora na slobodu izlazi još 16 hrvatskih navijača

Pročitajte i ovo Ilustracija Zlostavljanje životinja Bacila psa s devet metara, ozljede su bile užasne, njezin čin zgrozio i sud: "Učinila sam joj uslugu"

Hitna pomoć i vatrogasci došli su u stan u Wiesbaden-Klarenthalu. Međutim, akcija spašavanja pokazala se pravim izazovom. Prvo su uspjeli izvaditi poklopac na odvodnoj cijevi, a potom su u dnevnom boravku pokušali osloboditi prstiće iz otvora.

Ilustracija Djetetu prsti zapeli u odvod (Foto: Facebook/Feuerwehr Wiesbaden)

Kako nisu uspjeli maknuti poklopac s djetetove ruke, a zbog rizika od daljnjeg ozljeđivanja i ukliještenih prstiju od rezača postao je prevelik, piše Fenix Magazin, vozilo hitne djevojčicu i njezinu majku prevezlo je u bolnicu. Liječnici su joj tamo napokon uspjeli osloboditi ruku. Akcija spašavanja trajala je tri sata, ali djevojčica je nakon svega dobro.

Ilustracija Odovod (Foto: Facebook/Feuerwehr Wiesbaden)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene