Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor u Indiji

Šefica AI kompanije otišla sa sinom na odmor pa ga ubila: Osoblje hotela pronašlo tragove krvi i obavijestilo policiju

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Suchana Seth, izvršna direktorica startupa za umjetnu inteligenciju ubila je vlastitog sina i stavila ga u kofer.

Nakon što je u njezinoj prtljazi pronađeno tijelo njezinog četverogodišnjeg sina, uhićena je Suchana Seth, izvršna direktorica starupa za umjetnu inteligenciju.

Riječi je o indijskoj tvrtki The Mindful AI Lab u indijskom tehnološkom središtu Bengaluruu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zaplijena u Nigeriji Uništena slonovača vrijedna vrtoglavih 11 milijuna dolara: Od praha će se napraviti spomenik

Seth je privedena zbog sumnje za ubojstvo u okrugu Chitradurga u jugozapadnoj državi Karnataka.

Kako navodi policija, Seth se taksijem vraćala iz susjedne indijske države Goa te je uhićena nakon što je u njezinoj prtljazi pronađeno tijelo sina.

Prema riječima policijskog inspektora Paresha Naika, Seth se sa svojim sinom u subotu prijavila u hotel u Goi, no kada je odlazila iz hotela, dječak nije bio s njom.

Pročitajte i ovo Perad - 1 Novi slučajevi Nakon svinjske kuge, Hrvatskoj prijeti nova bolest: Poslan ozbiljan apel uzgajivačima

Kad je hotelsko osoblje ušlo u njezinu sobu, pronašlo je mrlje krvi te je odmah obavijestilo policiju koja je kontaktirala taksista i zamolila ga da Seth odveze do najbliže policijske postaje.

Kako piše Sky News, kada su otvorili njezinu prtljagu pronašli su mrtvo dječje tijelo. Seth je nakon toga vraćena u državu, a policija je zamolila njezinog supruga da se vrati iz Indonezije. Lokalni sud odredio joj je šest dana pritvora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene