Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tihi krik

Tužan prizor na mjestu gdje je mala Danka ubijena: Pogledajte što su ostavili uz cvijeće i svijeće

Cvijeće i svijeće u Banjskom Polju
Cvijeće i svijeće u Banjskom Polju Foto: Vesna Lalić/Nova.rs
Drugi je dan potrage za tijelom djevojčice Danke Ilić (2), koja je nestala 26. ožujka u Banjskom Polju, gdje mještani ostavljaju cvijeće i svijeće na mjestu na kojem je ubijena.

Radnici Vodovoda Dejan Dragijević i Srđan Janković priznali su da su ubili djevojčicu i da su tijelo bacili na deponij, ali tijelo još uvijek nije nađeno.

I danas izlaze jezivi detalji stravičnog ubojstva malene djevojčice Danke.

Stanovnici Banjskog Polja potreseni su tragedijom, a ekipa portala Nova.rs jutros je zatekla položeno cvijeće i svijeće na mjestu na kojem je Danka posljednji put viđena živa. Posebno je tužno što je ostavljena i sličica Simbe iz Kralja lavova.

Cvijeće i svijeće u Banjskom Polju Cvijeće i svijeće u Banjskom Polju Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ministar unutarnjih poslova Srbije Bratislav Gašić u četvrtak je objavio potresne detalje o smrti djeteta. Djevojčicu su dvojica muškaraca udarila autom, a tijelo potom prevezli do deponija. MUP je dobio informacije i da je jedan od njih prebacio tijelo na drugo mjesto dva dana nakon ubojstva.

Aktualno Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije Danka Ilić Danka Ilić Foto: Facebook Privođenje ubojica Danke Ilić Privođenje ubojica Danke Ilić Foto: Davor Javorovic/Pixsell Privođenje ubojica Danke Ilić Privođenje ubojica Danke Ilić Foto: Davor Javorovic/Pixsell Deponij na kojem se traži tijelo Danke Ilić - 3 Deponij na kojem se traži tijelo Danke Ilić - 3 Foto: Screenshot Deponij na kojem se traži tijelo Danke Ilić - 4 Deponij na kojem se traži tijelo Danke Ilić - 4 Foto: Screenshot +10 Deponij na kojem se traži tijelo Danke Ilić - 5 Svijet Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije 1/16 >>

Aktualno Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!'' Pucnjava u Maksimiru - 1 Pucnjava u Maksimiru - 1 Foto: Goran Mehkek/Cropix Pucnjava u Maksimiru - 2 Pucnjava u Maksimiru - 2 Foto: Goran Mehkek/Cropix Pucnjava u Maksimiru - 3 Pucnjava u Maksimiru - 3 Foto: Goran Mehkek/Cropix Pucnjava u Maksimiru - 4 Pucnjava u Maksimiru - 4 Foto: Goran Mehkek/Cropix Pucnjava u Maksimiru - 5 Pucnjava u Maksimiru - 5 Foto: Goran Mehkek/Cropix +0 Pucnjava u Maksimiru Crna kronika Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!'' 1/6 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene