Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava u Zagrebu

Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Aktualno Galerija Pucnjava u Maksimiru - 1 Pucnjava u Maksimiru - 1 Foto: Goran Mehkek/Cropix Pucnjava u Maksimiru - 2 Pucnjava u Maksimiru - 2 Foto: Goran Mehkek/Cropix Pucnjava u Maksimiru - 3 Pucnjava u Maksimiru - 3 Foto: Goran Mehkek/Cropix Pucnjava u Maksimiru - 4 Pucnjava u Maksimiru - 4 Foto: Goran Mehkek/Cropix +1 Pucnjava u Maksimiru - 5 Galerija 1/6 >>
Žena koja je ranjena u pucnjavi u Maksimiru u petak ujutro preminula je u bolnici, objavila je zagrebačka policija. Osumnjičeni muškarac pod nadzorom je policije.

Muškarac u stanu u Zagrebu ispalio je oko 7:25 u petak hitac iz vatrenog oružja koji je ozlijedio članicu obitelji. Žena u koju je pucao preminula je u bolnici od zadobivenih ozljeda, priopćila je oko 9:30 zagrebačka policija.

Pucnjava se dogodila u stanu u Livadićevoj ulici, a više službenih detalja bi trebao dati zagrebački tužitelj oko 14 sati. Izjavu ćete moći pratiti na našem portalu.

Pročitajte i ovo Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Pročitajte i ovo Provjereno: Stan Biserke Mesić - 3 Provjereno donosi Susjeda joj potpuno uništila stan: "Skoro me šlag strefio kad sam vidjela što se dogodilo"

''Čuo se strašan ženski krik''

''Taman sam se parkirala u toj ulici kad sam u 7:19 čula pucanj. Sin je izletio na balkon i počeo je vikati - Upomoć, upomoć! Zovite policiju! Odmah sam pozvala policiju, on im je rekao da je tata upucao mamu. Tamo sam se zadržala neko vrijeme, a kad je stigla, ogradila je ulicu i rekla nam da se udaljimo s mjesta događaja'', kazala je čitateljica 24sata, koji piše da u stanu žive tri generacije obitelji.

''Znam samo da sam jutros vraćajući se iz pekare, kroz prozor začuo stravični ženski krik koji se, kroz plač, ponavljao u nekoliko navrata. Nakon možda desetak minuta u ulicu je došla policija pod sirenama, došli su i specijalci te su nas tjerali da se maknemo, a oni su utrčali u zgradu'', kazao je za Jutarnji list jedan stanar, dok je druga stanarka kazala da je još sinoć iz te zgrade čula prepirku muškog i ženskog glasa, ali da nije uspjela razaznati o čemu je točno bila svađa.

"Proveden je očevid na mjestu događaja. Očevidom je utvrđeno postojanje osnovane sumnje za počinjenje ubojstva. S obzirom da je kriminalističko istraživanje u tijeku ne mogu vam davati nikakve nove informacije. Još nije stigla niti kaznena prijava policije", rekao je Robert Petrovečki zamjenik Županijskog državnog odvjetništva oko slučaja ubojstva žene na Maksimiru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene