Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegli s djevojačke zabave

Policajci pobjegli od djevojaka koje su ih zamijenile za stripere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica policajac iz australskog grada Darwina pobjeglo je glavnom bez

Neobična zgoda koju će policajci pamtiti cijeli život dogodila se u noći s četvrtka na petak, piše ABC. Pozvani na intervenciju da stišaju buku u hotelu Humpty Doo, nisu mogli ni sanjati što će se dogoditi.

Pročitajte i ovo Policija uhićeni policajci i pročelnica USKOK objavio detalje zataškavanja prometne nesreće u kojoj je sudjelovao gradonačelnik Vrbovskog Ilustracija Dozivali upomoć Nova akcija spašavanja migranata: Ostali na povišenom djelu kojeg je okružila voda

Naime, uletjeli su na djevojačku zabavu na kojoj su ih dobro raspoložene uzvanice zamijenile za strupere. 'Navalile su na njih bez imalo srama i skoro sa njih strgale košulje uniformi. Na njihovu sreću, uspjeli su pobjeći netaknutog ponosa', izjavio je  policijski zapovjednik Louise Jorgenson.

Buduća mladenka Wendy Haddon izjavila je kako je dolazak policajaca bio pravi začin večeri. 'Mi smo zaista mislile da se radi o striperima. Ali, to su bili samo policajci', rekla je.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene