Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok na Tajlandu

Njemački biznismen pronađen raskomadan u zamrzavaču: Tko je tajanstvena žena koja ga je posljednja vidjela?

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Njemački biznismen Hans-Peter Mack (62) nestao je na Tajlandu prije nekoliko dana, a tajlandski mediji javljaju da je njegovo tijelo pronađeno raskomadano u zamrzivaču.

U ponedjeljak navečer tajlandski mediji izvijestili su da policija pretražuje kuću u blizini Pattaye na Tajlandu, a istražitelji su pronašli muškarca u zamrzivaču.

Zamrzivač s tijelom otkriven je u kući u selu. Navodno je njemački biznismen mučen, a potom raskomadan, piše Bild.

Mack je nestao u utorak, 4. srpnja, a nedavne snimke nadzornih kamera izazvale su sumnju da je on možda bio žrtva zločina. Tog utorka Mack, koji živi na Tajlandu i tamo je radio kao prodavač nekretnina, htio je sklopiti unosan posao: kupovinu vile na Koh Samuiju i dvorane za boks.

Pročitajte i ovo Privođenje Darka Puljašića i Predraga Dragičevića - 7 akcija u Slavoniji FOTO Uhićeni bivši gradonačelnik i sudac: Doznaje se što su radili, oglasili se policija i USKOK

Cijena za obje nekretnine prema medijima iznosi oko 18,2 milijuna eura.

U tu svrhu 62-godišnjak se sastao s nepoznatom ženskom osobom. Sigurnosne kamere bara snimile su dolazak, susret sa ženom i Mackov odlazak u njegovu sivom Mercedesu. Sastanak je trajao oko pola sata.

To su posljednje fotografije Nijemca, a Mackova partnerica dobila je još dva SMS-a od njega tijekom sastanka, ali nakon toga nije uspjela doći do svoga dečka.

Prema navodima policije, Mackov mobilni telefon poslao je posljednji signal iz provincije Sa Kaeo, a njegov Mercedes otkriven je četiri dana kasnije, očigledno pažljivo očišćen.

Pročitajte i ovo Hunter Biden Gal Luft Optužio je za korupciju problematičnog Bidenovog sina, sad je dobio optužnicu da je špijun

Pročitajte i ovo Ilustracija slušajte savjete Crveni alarm za četiri regije, vrijeme je opasno: Bit će pakleno vruće, bliži se vrhunac toplinskog vala

Policija tvrdi da su napadači htjeli uništiti dokaze. Međutim, poslije nestanka biznismena, s njegova su računa u inozemstvo prebačene 52.000 eura. Policija ispituje tri osumnjičene osobe.

a

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene