Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Netragom nestao

OSTALA U ŠOKU Manijak joj upao u auto i opljačkao je prijeteći joj HIV-om

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena iz Münchena ostala je u šoku nakon što ju je opljačkao muškarac, koji joj je prijetio injekcijom za koju je tvrdio da je uprljana virusom HIV-a.

Dok se parkirala, 59-godišnju ženu iz Münchena napao je muškarac u svojim 30-im godinama. on je otvorio suvozačka vrata i ušao u njezin automobil, prenosi The Local.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane

U rukama je imao injekciju punu žute tekućine te je njome zaprijetio preplašenoj ženi, te tražio da mu da sav novac. Upozorio ju je da će joj, ako odbije, ubrizgati virus HIV-a.

Ne znate gdje vam je nestao novčanik? Pogledajte sljedeći video i naučite lekciju

Prestravljena žena dala mu je svu gotovinu koju je imala u torbici, nakon čega je on doslovce iskočio iz automobila te pobjegao u smjeru obližnje stanice.

Žrtva je odmah pozvala policiju, ali napadač nije pronađen, unatoč tome što je u potragu za njim poslano 10 patrolnih vozila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene