Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Seks u učionici

Nastavnica se u učionici seksala s učenikom, prijeti joj doživotni zatvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša nastavnica katoličke škole u predgrađu Detroita u SAD-u srijedu je optužena za seks s 15-godišnjim učenikom u učionici, izvijestila je policija, prenosi USA Today.

Kathryn Ronk (29) iz Birminghama sama se predala policiji, a za svaku od pet točaka optužnice prijeti joj doživotni zatvor.

Pročitajte i ovo Dokumenti Oglasila se i odvjetnica Na prijevaru preuzeli vrijedne dionice: Potvrđena optužnica protiv ministrovog sina i njegovog punca Vlasta Pavić i Milan Bandić šteta 100.000 eura Bivša gradonačelnica Zagreba optužena da je izvukla novac iz tvrtke Putinova masera

Istraga je počela kada su roditelji neidentificiranog učenika i predsjednik škole Bishop Foley, velečasni Gerry LeBouef, podnijeli žalbu 16. svibnja. Ronk, koja je u školi predavala od kolovoza, otpuštena je nedugo nakon toga.

Izbio veliki skandal: Pohotna profesorica seksala se s tri učenika

Seks s učenikom navodno se događao od početka siječnja do 30. travnja u učionici. Nekad su se upuštali u odnose nakon nastave, a ponekad i tijekom 'rupa' u nastavničinom rasporedu.

Ronk, koja je u braku i nema djece, puštena je uz jamčevinu od 50.000 dolara i mora nositi elektronski lokator. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene