Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve se istražuje

VIDEO Policija u SAD-u ubila učenika ispred škole nakon dojave da ima pištolj

Pucnjava ispred škole
Pucnjava ispred škole Foto: Screenshot/X
Američki policajci u jednom naselju u saveznoj državi Wisconsin ubili su učenika koji je nosio pištolj u blizini srednje škole u srijedu ujutro.

Policija je u srijedu ustrijelila i ubila učenika ispred srednje škole u Wisconsinu reagirajući na dojavu da se osoba s pištoljem nalazi ispred škole, rekli su dužnosnici.

"Nitko drugi nije ozlijeđen u incidentu ispred srednje škole Mount Horeb", rekao je glavni državni odvjetnik Wisconsina Josh Kaul na konferenciji za novinare. Rekao je da je istraga u tijeku i odbio je otkriti detalje o tome što je dovelo do pucnjave.

Pročitajte i ovo Eksplozija bankomata u Vukomercu - 1 Očevid u tijeku Eksplozija u Zagrebu: Raznesen bankomat na istoku grada

Pročitajte i ovo Vesna Pusić (Foto: Dnevnik.hr) Pregovori o sastavljanju Vlade Pusić: Nalazimo se u velikoj opasnosti; Kolakušić podnosi ostavku, poznato tko će ga zamijeniti u Saboru

"Policijski službenici Policijske uprave Mount Horeb reagirali su na prijavu osobe s oružjem ispred srednje škole. Policajci su odgovorili na tu prijetnju i upotrijebili su smrtonosnu silu", rekao je Kaul te je dodao da je osoba bila učenik u Mount Horeb Area School District, piše NBC

U srijedu su predstavnici škole objavili na svojoj stranici na Facebooku da je u blizini srednje škole Mount Horeb osoba s oružjem te da su zaključali zgradu i nije ušla u školu.

Pročitajte i ovo Urušen dio autoceste Velika tragedija VIDEO Čuli su glasnu buku i onda se otvorila rupa: Urušila se autocesta na jugu Kine, 36 ljudi poginulo

Pročitajte i ovo Europski izbori - 4 urnebesni odgovori Koliko građani znaju o izborima 9. lipnja? "On se fino uhljebio u Europskom parlamentu"

Učenik iz školskog okruga Mount Horeb, koji je bio maloljetan i nije identificiran, bio je izvan škole i ni u jednom trenutku nije ušao u zgradu škole, rečeno je na konferenciji za novinare. 

"Ovo je mogla biti mnogo veća tragedija", rekao je okružni nadzornik Steve Salerno.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene