Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Morbidni kolekcionar?

Ruski povjesničar kopao ostatke žena s groblja, skupljao ih u stanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anatolij Moskvin uhićen je u Nižnjem Novgorodu, nakon što su u njegovom stanu pronađeni posmrtni ostaci najmanje 20 žena obučenih u haljine.

Moskvin, 45-godišnjak, iz hobija je u sitne noćne sati iskapao tijela žena iz grobova. 'Tijekom istrage o oskvrnuću grobova, istražitelji su uhitili muškarca iz Nižnjeg Novgoroda, u čijem je stanu pronađeno više od 20 kostura, koje je iskopao i donio kući', rekao je policijski izvor ruskoj novinskoj agenciji RIA Novosti.

Pročitajte i ovo Pogreb Alekseja Navaljnog Mora odraditi pokoru Suspendiran svećenik koji je vodio pogrebni obred za Navaljnog: Bit će poslan u drugu crkvu da čita psalme Ilustracija Već se događalo Rusija bombardirala Rusiju! "Vojska je sve morala uništiti na licu mjesta"

Policijski izvor istaknuo je da sve ukazuje na to kako je Moskvin iz zasad neobjašnjivih razloga postao kolekcionar ženskih kostura. Sva tijela pronađena u njegovom stanu su ženska i u pitanju su osobe koje su imale između 15 i 25 godina kada su preminule.

Moskvina su najvjerojatnije prijavili njegovi roditelji, koji su nakon povratka sa ljetovanja zatekli stan koji su dijelili sa sinom ispunjen kosturima. Moskvin navodno piše knjigu o grobljima u regiji i posjetio je barem njih 750.

Policijski izvori kažu kako izgleda da je on provalio u dva lokalna groblja, opremljen lopatom i vrećom kako bi iskopao i prenio tijela. Moskvina najvjerojatnije čekaju psihološki testovi kako bi se utvrdilo koliko je uračunljiv.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene