Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velike brzine i surfanje

Istra je danas prštala adrenalinom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Istri je sve prštalo od adrenalina. Jedni su na najbržoj gradskoj utrci pokazivali svoje vozačke sposobnosti, dok su drugi izazov pronašli na moru. Daska i jedro dovoljni su da krv brže prokola žilama. I jedni i drugi, kažu, nisu mogli zamisliti ispunjeniji dan.

Brzi, posebnim dodacima opremljeni automobili i motocikli "zapalili" su umašku obilaznicu i to brzinama koje dosežu i preko 200km/h. To čine na 402 potpuno zaštićena metra. Sigurnost je neupitna, no adrenalin raste.

Pročitajte i ovo Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno" tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike

No ni to nekima nije dovoljno. Vožnju na četiri, zamijenili su onom na dva kotača. 'Zna se auto prevrnuti na krov ili tako nešto, da se zapali eto, pa čovjek iskoči i dobro prođe', kaže Franko iz Mađarske.

>> Biste li se odvažili spustiti niz ovo brzinom 100 na sat?

Na drugom kraju Istre, potpuno druga vrsta adrenalina- surfanje na dasci. 'Osjećaj je odličan, za ubiti dosadu na moru, naravno treba ti malo iskustva, ovo ostalo je sve samo akcija', rekao je Dragan koji se odvažio na ovakvu vrstu zabave.

Atraktivne istarske lokacije tako godišnje privuku više od deset tisuća zaljubljenika u valove. Mnogi od njih vraćaju se i nekoliko puta godišnje. Samo kako bi napunili baterije.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene