Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika avantura

Evo koliko je godina vozio rikšu da bi došao do Londona!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovo je priča o avanturi kineskog farmera koji je rikšom prošao 16 zemalja kako bi iz svog sela došao do Londona na Olimpijske igre.

Chen Guanming ispričao je svoju priču o dvogodišnjem putovanju na kojem se našao u poplavama na Tajlandu, snježnim mećavama u Turskoj i to sve kako bi na vrijeme stigao do Londona, piše APTN.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mjere opreza Izdano upozorenje za putnike zbog opasnih infekcija: Ovo nije viđeno od 2019. godine Mladić koji je ukrao sigurnosne planove za Olimpijske igre osuđen na sedam mjeseci zatvora Ide u zatvor Uhićen kradljivac sigurnosnih planova za jedno od najvećih sportskih događanja

Ovaj 57-godišnjak prije ove avanture nikada nije napustio domovinu, no, kako sam kaže, sada je odlučio podržati sportaše i širiti olimpijski duh. Trenutno traži 'last minute' ulaznicu za ceremoniju otvorenja Igara.

'Došao sam pružiti potporu svim sportašima diljem svijeta', kaže Chen.

>> VIDEO: Dječak u kutiji putovao tisuću kilometara da posjeti majku u zatvoru

Chen je doputovao rikšom koju je oblijepio fotografijama sebe kraj svjetskih znamenitosti kao što su Eiffelov toranj Petronas Twin Towers u Kuala Lumpuru.

Najbolje od svega jest to što Chenovo putovanje ne završava u Londonu. Nakon zatvaranja Olimpijskih igara, sa svojom će se rikšom ukrcati na prekooceanski brod kako bi posjetio SAD i Kanadu, a u planu mu je i odlazak na sljedeće Igre u Rio de Janeiro.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene