Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Je li pretjerao?

Savjetnik Zelenskog iznio neobične optužbe na račun Louisa Vuittona: "Luksuz bolje miriše kad je natopljen krvlju"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mihail Podoljak, savjetnik ukrajinskog predsjednika Volodomira Zelenskog iznio je neobične optužbe na račun francuske modne kuće. Svoje sumnje iznio je na Twitteru.

Mihail Podoljak, savjetnik ukrajinskog predsjednika Volodomira Zelenskog, iznio je neobičnu optužbu na račun, francuske modne kuće. 

Podoljak je tu modnu kuću optužio da je natopljena krvlju nakon što je objavljena reklama na kojoj su, kako tvrdi, boje ruske zastave i zloglasni znak V, piše msn.com.

Na otvaranju modne revije u Parizu u ponedjeljak, prikazana je reklama Louisa Vuittona na čijem se početku odmata velika zastava u plavoj, crvenoj i bijeloj boji, a istaknuto je i slovo V. Francuska zastava ima plavu, bijelu i crvenu boju, a iako V može označavati Vuitton, Podoljak je prozvao francusku modnu kuću da svojom reklamom aludira na rusku zastavu te na simbol koji koristi ruska vojska.

"Modna kuća usmjerena je na nove ruska bogataše pa se odlučila javno poigrati simbolima agresije", rekao je Podoljak u objavi na Twitteru. "Luksuz bolje miriše kad je natopljen krvlju, zar ne Louis Vuitton?", napisao je. Inače ruska zastava ima bijelu, plavu i crvenu boju. Ruska vojska koristi "V" kao simbol koji znači "snaga u istini" i slovo "Z" što znači "za pobjedu".

Francuska modna kuća još se nije oglasila i reagirala na optužbe. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene