Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Brutalno smo iskreni'

Bill Clinton iznenadio iskrenim izjavama o Putinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši američki predsjednik Bill Clinton rekao je kako se predsjedniku Rusije, Vladimiru Putinu, može vjerovati, kada je riječ o dogovoru oko razoružanja Sirije.

Bill Clinton je tijekom godišnjeg sastanka 'Clinton Global Initiative' u New Yorku, rekao nešto što je iznenadilo mnoge Amerikance. Bivši predsjednik SAD-a tvrdi da se Vladimiru Putinu može vjerovati i da je veoma pametan čovjek, objavio je CNN.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Sigurnosni forum Dodik ponovo u Rusiji: Pogledajte s kim se prvo susreo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!"

>> Putin ŠOKIRAO izjavom o Berlusconiju

'U ovom poslu radite tako da se ostvari najbolje, ali se pripremate za najgore. Ali smatram da bi bila velika pogreška ne iskoristiti prednosti iz ove prilike. A, znate, gospodin Putin je veoma pametan', rekao je Clinton.

On tvrdi da Putina poznaje veoma dobro te da imaju 'brutalno iskrenu' vezu. Uvijek se, kaže Clinton, Putin drži danog obećanja. 'Održao je svoju riječ svaki put kad smo se nešto dogovorili', rekao je Clinton.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene